Ruusuvesi vai appelsiininkukkavesi? Siinäpä valinnan vaikeus, sillä molemmat ovat upeita kauneustuotteita. Aitoa ruusuvettä saadaan ruusuöljyn vesihöyrytislauksen sivutuotteena.  Appelsiininkukka- eli nerolivettä valmistuu puolestaan neroliöljyn tislauksen ohessa. Valmistusaineina on puhtaan veden lisäksi vain aamuvarhain poimittuja ruusun kukkia tai appelsiinipuun kukkia. Vaaleanpunaisia ruusun kukkia tai valkoisia appelsiinipuun kukkia?

Ruusuvesi harmonisoi ja avaa sydäntä

ruusuvesi-ruusuenergiaa.fi

Aito luomuruusuvesi (Organic Rose Water) on kallisarvoinen kukkaisvesi, joka harmonisoi kehoa, mieltä ja sielua. Se avaa sydäntä ja tasapainottaa monella tasolla. Ruusu – rakkauden kukka ja kukkien kuningatar – on mitä parhain kauneuden lähde erityisesti aikuiselle naiselle.

Ruusuvesi rauhoittaa punoittavaa ja ärtynyttä ihoa sekä säilyttää ihon pH-tasapainon. Se sopii hyvin myös herkälle ja couperoottiselle iholle sekä ikääntymisen merkkejä korjaamaan.

Aidossa ruusuvedessä on ruusuöljyn hoitavia ominaisuuksia, mutta paljon miedommassa muodossa. Siksi aito luomuruusuvesi onkin helppokäyttöinen ja turvallinen kauneustuote kaikille ruusuja ja aitoa ruusuntuoksua rakastaville. Ruusuveden moninaisista käyttötavoista laajemmin tässä aiemmassa Ruusuvesi-postauksessani: Ruusuvesi: 7 parasta ruusuveden käyttövinkkiä.

Appelsiininkukkavesi kohottaa mielialaa ja helpottaa stressiä

nerolivesi-ruusuenergiaa.fi

Luomuappelsiininkukkavesi (Organic Orange Blossom Water) kosteuttaa ihoa ja säilyttää ihon pH-tasapainon.  Appelsiininkukka- eli nerolivedessä on neroliöljyn hoitavia ominaisuuksia helposti käytettävässä muodossa.

Aito luomuneroliöljy tunnetaan stressiä helpottavista ominaisuuksistaan. Se tuo elämään hyvän mielen energioita. Ihonhoidollisesti neroliöljy on ihosoluja uusiva ja ihon rakennetta korjaava. Näitä ominaisuuksia on siis myös appelsiininkukkavedessä. Appelsiininkukkavesi sopii ruusuveden tapaan kaikille ihotyypeille.

Appelsiininkukkavettä samoin kuin ruusuvettäkin voi käyttää spray-pullosta vaikka koko keholle. Niitä voi suihkaista myös meikin päälle. Molempia kukkavesiä voi käyttää sellaisenaan kasvovetenä. Ne löytyvät usein myös monista luonnonkosmetiikan inci-listoista kasvoveden keskeisinä valmistusaineina.

Kumpi on suosikkisi: ruusuvesi vai appelsiininkukkavesi?

Rakastatko vaaleanpunaisia ruusuja vai pieniä valkoisia kukkia? Kumpaa kukkaisvesisadetta toivoisit leijailevan yllesi? Kerro tämän postauksen loppuun oma suosikkisi. Ja olisi ihana kuulla myös, miten käytät suosikki-kukkavettäsi vai etkö ole vielä kokeillut.

 

ARVONTA: Ruusuvesi vai appelsiininkukkavesi

Kiitoksena aktiivisuudestasi arvon yhden maahantuomani Primaveran luomuruusuveden ja Primaveran luomuappelsiininkukkaveden kaikkien tämän postauksen loppuun kommenttinsa jättäneiden kesken. Siis yksi onnekas saa nämä molemmat ihanuudet (arvo n. 42,70 €) sekä 8 ml:n minikoot RuusuGranaattiomena- ja NeroliCassis-kasvovoiteista. Arvonta tapahtuu Ruusunpäivänä torstaina 4.5.2017 klo 20. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti (sähköpostiosoite on pyydetty vain tätä varten eikä näy muille). Onnea arvontaan!

Kukkaisvesituulahduksia päivääsi!

Kaija Puro

 

P.S. Kiitos, kun luit tänne asti. Lataa tästä ilmainen lahjasi, ole hyvä!  Saat siinä DIY- ohjeina mm., kuinka teet ihanan käsikuorinnan ja harmonisoivan vartaloöljyn sekä kuningattaren huonetuoksun.

© Copyright: Kaija Puro 2017 – Ruusuenergiaa.fi

Tämän postauksen saa ilomielin jakaa ystäville, jotta hekin voivat osallistua arvontaan.