Energisoi kotisi aitojen eteeristen öljyjen avulla

 

Aidot eteeriset öljyt edustavat kasvien sisintä olemusta – elinvoimaa (CHI). Oikein valitut, luomulaatuiset eteeriset öljyt voivat kohottaa kodin ilmapiiriä ja luoda hyvät energiat kotiin. Samalla ne hoitavat kodin asukkaita terapeuttisesti monin eri tavoin. Synteettisillä tuotteilla ei ole näitä hoitavia ominaisuuksia.

Eteeriset öljyt tuovat luonnon hoitavat ominaisuudet kotiin – kuin kaunis, tuoksuva kukkakimppu tai kuin tuoksuva joulukuusi. Kevyt tuoksutuulahdus voi ”tehdä ihmeitä”.

Kodin siivous on tietysti se ihan ensimmäinen juttu. Parhaimmallakaan tuoksulla ei kannata yrittää peittää likaisen kodin hajuja tai tunkkaisuutta.

Sen sijaan juuri siivotun kodin viihtyvyyden viimeistelyssä kevyt ja raikas aito tuoksu on kuin piste i:n päällä – edellyttäen, että eteerisen öljyn (öljyjen) valinta on osunut nappiin. Juuri siinä oikean eteerisen öljyn valinnassa haluan nyt auttaa sinua.

Eteeriset öljyt kodin eri huoneille

 

 

Kodin eri huoneisiin sopivat erilaiset eteeriset öljyt, koska kullakin eteerisellä öljyllä on sen kemiallisesta koostumuksesta johtuen erilaiset terapeuttiset vaikutukset. Esimerkiksi makuuhuoneeseen sopivat eri eteeriset öljyt kuin työhuoneeseen.

Sitrusöljyt ovat monikäyttöisiä niin kotona kuin työpaikallakin, mutta on paljon muitakin kiehtovia eteerisiä öljyjä. Ja myös sitrusöljyjen terapeuttisissa ominaisuuksissa on eroja. (Kerron tästä kaikesta lisää tarkemmin uudessa oppaassani.)

 

UUSI 7 PÄIVÄN ENERGISOINTIOPAS ERI HUONEILLE

”Energisoi kotisi eteeeristen öljyjen avulla – 7 päivän energisointiopas” kattaa 7 päivää ja siinä on vinkkejä eri huoneille (eteinen, olohuone, makuuhuone, työhuone, lastenhuone, keittiö ja muut tilat sekä kodin juhlat). Tästä voit hankkia 7 päivän energisointioppaan.

Tuotteen kuvavalikosta näet myös tämän oppaan sisällysluettelon. Maksettuasi saat oppaan (pdf) suoraan sähköpostiisi. Latauslinkki on voimassa kolme kertaa eli lataa opas omalle koneellesi, niin se on luettavissa koska vaan.

 

MAKSUTON 1. PÄIVÄN OSUUS

Saat tästä oppaasta maksuttomasti ensimmäisen päivän osuuden. Lisäksi saat alennuskoodin koko oppaaseen samassa sähköpostissa.

Jos kiinnostuit, niin klikkaa alla olevaa kuvapalkkia sekä anna sähköpostiosoitteesi ja etunimesi, niin saat tuotapikaa oppaan 1. päivän osuuden maksutta sähköpostiisi.

 

Click here to subscribe

Paljon iloa ja tunnelmallisia hetkiä kotiisi – aitojen tuoksujen kera!

Kaija Puro

PS. Jos mietit, mistä saisit hankittua laadukkaita luomulaatuisia eteerisiä öljyjä, niin tästä löydät omistamani yrityksen maahantuomat, Primaveran ammattilaistasoiset 100 % eteeriset luomuöljyt.

© Kaija Puro | Ruusuenergiaa.fi – All right reserved