Aika ajoin herään ja kysyn itseltäni: Meneekö homma liian vakavaksi? Alkaako työ tuntua liikaa työltä? Missä on ilo ja leikki?

Olisiko välikahvien aika?

Ruusupuutarhassa (innolla) puurtaessa minulla on tapana välillä kysäistä kumppaniltani: ”Oisko nyt välikahvien aika? Ettei vaan ala tuntua liikaa työltä.” Ja lähes poikkeuksetta vastaus on myöntävä.

Ja muulloinkin koetan muistaa muistuttaa itseäni: Elämä ei ole pikamaraton. Välillä kuuluu vain löysäillä ja hengailla sekä ehdottomasti myös nauttia matkasta. Ja tietysti on paikallaan myös hehkuttaa pieniäkin onnistumisia.

Tätä kirjoittaessani uusien ruusuenergiaa.fi -blogisivujen teko on työn alla. Tekniikka hakusessa, mutta aika hauskaa silti. En aina arvaakaan mitä tapahtuu, kun klikkaan jotakin aiemmin kokeilematonta. Uusia oivalluksia tai pieniä katastrofeja, mutta homma etenee kuin pienen lapsen kävelemään opettelu.  Ei tule mieleenkään jättää kesken.

Muista ilo ja leikki!

Ja jos työ alkaa mennä liian vakavaksi ja ilo on kateissa, on leikin aika. Läppärillä näpyttelyn sijaan voisinkin nyt ottaa kynän käteen ja piirtää jotakin. Väriliiduilla!  Ja samalla ne välikahvit!

Inspiroivaa päivää sinullekin! Ja muistahan ne välikahvit!

Kaija

P.S. Tämä ”7 parasta ruusuveden käyttövinkkiä”-postaukseni voisi kenties kiinnostaa sinua. Myös ystäväsi voisivat ilahtua ruusuvesivinkeistä.

Kiitos, kun vierailit uudessa blogissani! Lataa tästä ilmainen lahjasi, ole hyvä! (Saat siinä mm. ohjeet kuinka saat käsistäsi siloiset kuin ruusunterälehdet)

ilmainen-diy-opas-ruusuenergiaa.fi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Jos eteeriset öljyt kiinnostavat sinua, niin tässä lahja sinulle:

 

 

Click here to subscribe

© Copyright: Kaija Puro 2019 / Ruusuenergiaa.fi